Loading...

Handelsbetingelser: Obs!! online kurser refunderes ikke, da du har mulighed for at downloade det hele fra 1 dag og ifølge købsloven er et digitalt produkt. Se mere evt under købsloven.
Handelsbetingelser for Harmony desire coaches mangement. Izabella Taramanya
 
Alle oplysninger er beskyttet og vidergives ikke til andre parter. 

Kære kunde.

Politik om beskyttelse af personlige data oplysninger for firma Harmony desire coaches mangement Ejer Izabella Rødtnes

I henhold til den nye persondato lov  om person følsomme oplysninger der  træder i kraft den 25 maj 2018, vil jeg hermed informere  dig om, at jeg vil behandle din oplysninger sikkert og fortroligt og derved også har læst og sat mig ind i den  med den og  altid højst vil være dit fornavn og email adresse i forhold til nyheds breve og i forhold til køb af produkter kun være din email, tlf nr og navne og henhold til den gældende danske lovgiving blive opbevaret i max 6 år til brug til skat mv. Dine oplysninger vil kun blive brugt til det, de er indsamlet til og det du har givet samtykke til. 

Ved køb af mine produkter skriver du dig samtidig op til mit nyheds brev som kun indeholder fornavn og mail adresse som jeg på ingen måde vidergiver til andre. Systemet der indeholder dem er easyme ( dansk firma) samt mailchimp som dog er et amerikansk firma skal jeg oplyse dig. Dem har jeg også lavet en data behandler aftale med.  Nyhedsbrevet kan meget let afmeldes nederst i mine nyheds brev og ellers skriver du bare til mig.

Når du køber mit produkt vil de oplysninger du oplyser gemmes sikkert i Easyme som jeg har en skriftlig data behandler aftale med og som står for sikkerheden omkring dine oplysninger Stribe når du betaler for produktet og begge overholder GDPR's retningslinier.

Gennem mine online produkter opbevarer jeg email adresser og navne så køberen der har evig adgang til sit produkt indtil de vælger andet så bliver de slettet fra systemet easyme og mailchimp af undertegnede selv.


Jeg opbevarer emailadresser, da jeg laver online kurser, som jeg sælger online gennem nyhedsbreve. Jeg opbevarer emailadresserne indtil læseren afmelder sig eller indtil jeg vælger at stoppe mit firma . Læseren kan til enhver tid afmelde sig nederst i alle mine nyhedsbreve.

Via facebook og facebook annoncer bruger  Facebook Pixel.

Beskrivelse af data behandling:

* I forhold til køb af mine produkter og tjenester  anvendes dine oplsyninger til at kontakte dig med henblik på levering af dine produkter samt ydelser af mine sessioner som du enten har købt elelr tilmeldt dig gratis eller som ved køb.

* Eller ved levering af nyheds breve anvendes de til at sende dig nyhed breve fra mit firma af med mit navn Izabelal Rødtnes. Vil dog kun være fornavn samt email. Som ikek videregives til andre. 

* Kundeservice. Support i forhold til dine købte produkter og abonnement eller engangs  online live sessioner.

* Facebook pixels  i forhold til facebook annoncering. 
Tilmelding til uddannelser, workshops, livecirkel  og onlinekurser er bindende og kan ske på kropogsindiharmoni@yahoo.com eller , hvor du også kan betale online for din tilmelding.Du kan tilmelde dig indtil dagen før med mindre holdet er fyldt op, dog anbefaler jeg hurtig tilmelding, da der kan blive udsolgt. 
 
Fortrydelsesret:
I henhold til forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret ved køb af kurser og uddannelser og sessioner undtagen online kurser (hvor du allerede har fået hele produktet og kan downloade det hele, derefter er din tilmelding bindende og pengene refinderes ikke. 
 
I tilfælde af uoverensstemmelser på uddannelser, så refunderes pengene ikke og betalingen fortsætter fremadrettet.
 
Overtegning: Er der ikke plads på den ønskede workshop eller uddannelse, får du besked hurtigst muligt og kan skrives på vente liste til næste hold.

Aflysning  af 1:1 session
 
bedes det ske 24 timer før ellers betales for den fulde session, det samme hvis du udebliver for en session, så betales det fulde beløb. Pengene gives ikke retur, og du har 14 dages returret  ifølge købeloven,  du kan dog  konventere dit beløb til et af mine produkter.
 
Blir du syg eller i  tilfælde af sygdom eller andet skal aflysning af deltagelse på workshops eller online-hold så hurtigt som muligt.
 
Pengene kan ikke refunderes, da du optager en plads.  Du mister ikke det indbetalte beløb, men får mulighed for at deltage på samme type workshop eller onlinekursus på et senere tidspunkt og senest 6 måneder efter. Du bedes selv tage ansvar for at holde øje med, hvornår der er et nyt  hold og derefter skrive en mail til mig.kropogsindiharmoni@yahoo.com Du er også velkommen til at sælge din plads til en anden person.  Blot husk at sende en mail med navn og email adresse på vedkommende ellers godtages det ikke.

På Onlinekurser kan pengene  ikke refunderes, da du kan downloade materialet med det samme. Betaler du ikke dine selvvalgte afdragsordning lukkes, der får kurserne i online delen og åbnes først igen ved fuld betaling af kurset. Betaler du ikek afdragene så sendesduvidere til inkasso  og der kommer yderliger omkostninger på fra det firma og i sidste instans bliver detført iretten af dette firma.
 
 
I tilfælde af aflysning fra min side:
Uddannelser, kurser og workshops bliver afholdt på de nævnte datoer. I tilfælde af ændringer vil du blive orienteret senest 24 timer før starttidspunktet, med mindre det er akut sygedom, som kan opstå for enhver.  Hvis endagskurser eller workshops skulle blive aflyst, vil du komme med på en ny dato og hvis  kurset udgår får du pengene returneret. Er du tilmeldt en uddannelse og bliver en enkelt dag aflyst, vil dagen blive erstattet af en anden dato.
 
Rettigheder:
 
Alle rettigheder vedrørende materiale (digitalt og trykt) som udleveres i forbindelse med kurser og uddannelse tilhører Izabella Rødtnes. Ved tilmelding til kurser og uddannelser opnås brugsret til alle materialer. Brugsretten er personlig, hvorfor alt materiale skal behandles fortroligt og det må derfor ikke videregives eller udleveres til tredjemand. Alle produkter der udleveres af Izabella Rødtnes må kun anvendes til det formål, hvortil de er købt. Det understreges ,at de udleverede materialer særligt ikke må anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Izabella Rødtnes’ virksomhed. Er du i tvivl så skriv eller ring til mig.Brud på disse betingelser vedr. materiale mm.  berettiger Izabella Rødtnes til en bod på 50.000 pr. overtrædelse. 
Alle oplysninger er beskyttet og vidergives ikke til andre parter. 

Kurser online som live gør ikke at  du som deltager på nogen måder må undervise i det du har deltaget i. 
 
Tilmelding til uddannelser, workshops, cirkel  og onlinekurser er bindende og kan ske på izabellataramanya@gamil.com  http://izabellaroedtnes.easyme.dk, hvor du også kan betale online for din tilmelding.Du kan tilmelde dig indtil dagen før med mindre holdet er fyldt op, dog anbefaler jeg hurtig tilmelding, da der kan blive udsolgt. 


Fortrydelsesret:
I henhold til forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret ved køb af kurser og uddannelser og sessioner, derefter er din tilmelding bindende og pengene refunderes ikke. Dog ikke onlinekurser da materialeter kan do2wnloades. I tilfælde af uoverensstemmelser og vi ikke er et match, så refunderes pengene ikke og betalingen fortsætter fremadrettet.


Overtegning:Er der ikke plads på den ønskede workshop eller uddannelse, får du besked hurtigst muligt og kan skrives på vente liste til næste hold.

Aflysning  af 1:1 session Bedes det ske 24 timer før ellers betales for den fulde session, det samme hvis du udebliver for en session, så betales det fulde beløb. Pengene gives ikke retur med, og du har 14 dages returret  ifølge købeloven  du kan dog  konventere dit beløb til et af mine produkter.
 
Blir du syg eller i  tilfælde af sygdom eller andet skal aflysning af deltagelse på workshops eller online-hold  ske senest 24 timer før starttidspunkt.  Pengene kan ikke refunderes, da du optager en plads.  Du mister ikke det indbetalte beløb, men får mulighed for at deltage på samme type workshop eller onlinekursus på et senere tidspunkt og senest 6 måneder efter. Du bedes selv tage ansvar for at holde øje med, hvornår der er et nyt  hold og derefter skrive en mail til mig kropogsindiharmoni@yahoo.com Du er også velkommen til at sælge din plads til en anden person.  Blot husk at sende en mail med navn og email adresse på vedkommende ellers godtages det ikke.
 
 
 
I tilfælde af aflysning fra min side:
Uddannelser, kurser og workshops bliver afholdt på de nævnte datoer. I tilfælde af ændringer vil du blive orienteret senest 24 timer før starttidspunktet, med mindre det er akut sygedom, som kan opstå for enhver.  Hvis endagskurser eller workshops skulle blive aflyst, vil du komme med på en ny dato og hvis  kurset udgår får du pengene returneret. Er du tilmeldt en uddannelse og bliver en enkelt dag aflyst, vil dagen blive erstattet af en anden dato.
 
Rettigheder:
 
Alle rettigheder vedrørende materiale (digitalt og trykt) som udleveres i forbindelse med kurser og uddannelse tilhører Izabella Rødtnes. Ved tilmelding til kurser og uddannelser opnås brugsret til alle materialer. Brugsretten er personlig, hvorfor alt materiale skal behandles fortroligt og det må derfor ikke videregives eller udleveres til tredjemand. Alle produkter der udleveres af Izabella Rødtnes må kun anvendes til det formål, hvortil de er købt. Det understreges ,at de udleverede materialer særligt ikke må anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Izabella Rødtnes’ virksomhed. Er du i tvivl så skriv eller ring til mig.Brud på disse betingelser vedr. materiale  berettiger Izabella Rødtnes til en bod på 50.000 pr. overtrædelse.