Loading...

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt mig på kropogsindiharmoni@yahoo.com

eller på 26 22 33 26 

 

 

 

 

  

Læs min artikel om min historie - Da jeg så min værste frygt i øjene

Jeg mærkede hændernes vredesfyldte trykken på min hals. Det blev sværere at trække vejret, og jeg begyndte at gispe efter luft. Panikken vældede frem og greb hele min krop, hver eneste celle gik i chok. Trykket på min hals tog til, og jeg fik fornemmelsen af, at han frydede sig over min frygt, mens han trykkede hårdere og hårdere. Jeg kunne ikke røre mig. Det var, som om jeg var frosset fast og alt stod stille, mens mit liv og min verden passerede revy for mit indre blik. Den eneste tanke, der kom frem, var, hvorfor min eksmand dog ikke ville tage sin Antabus, mens han var her. Og hvorfor han i virkeligheden ikke havde taget den, inden han overhovedet kom, som var den tydelige aftale med Statsamtet. Hvorfor sagde jeg dog også nej til, at min datter kunne tage sin ugegamle kaninbaby med over til ham. Det var mit nej til hendes spørgsmål, der havde udløst hans eksplosive vrede.

 ___________________________________________________________

The power of your heart

Kender du det, at stå i et rum fyldt med mennesker og samtidig føle dig helt udenfor fælleskabet?

Selvom du snakker med de andre, står i rundkredsen og er med, så er det alligevel, som om du er usynlig. Følelsen er der ikke nødvendigvis, når du er alene med andre, det kan den også være, men når du er i grupper af lidt større mængder, fra 2 og opefter, så er det en udfordring. DU bliver måske endda ikke hørt eller set. Selvom du siger noget så forsvinder det i mængden af de andres mere sjovere, klogere eller vigtigere kommentarer og stemmer- (sådan føles det for dig i hvert fald i situationen

Du er faktisk lidt luft. Det er ikke, fordi du ikke vil, for der er faktisk ikke noget, du hellere vil, men det er som om du ikke rigtig kan få følelsen af at være forbundet med de andre. Jeg har endelig efter mange år, fundet ud af, at der en helt energetisk forklaring på fænomenet.Da jeg var lille følte jeg mig altid forkert. Jeg kan faktisk ikke rigtig huske, jeg nogensinde har følt mig rigtig eller passet ind. Og med passet ind, mener jeg være som de andre. Dengang vidste jeg ikke, hvad det ville.... __________________________________________________________

Dit hjerte er lukkede, ikke helt men NÆSTEN

Da du var barn valgte du meget klogt, at beskytte dig selv ved at lukke dit hjerte pga. af din opvækst, sagde clairvoyanten som jeg besøgte for 9 måneder siden.

Det var en lidt af en overraskelse, for det var ikke lige sådan jeg så mig selv. Jeg besluttede mig for at finde ud af, hvad det betød, men det gav fuldstændig mening for mig i forhold til mine relationer til mænd og de udfordringer jeg havde, med at finde kærligheden, som jeg vidste indeni, den kunne være, men ikke havde formået at finde eller tiltrække. Samtidig vidste jeg også at dette var yderst vigtigt for mig i min personlige udvikling. Så jeg handlede ret hurtigt på det og fik en tid til en hun havde anbefalet mig.

Jeg havde i efteråret 2014 hørt en amerikaner snakke om noget som han og hans kone havde fundet ud af og forsket i, at mange sætter en Heart wall op omkring sit hjerte , når vi har fået vores hjerte knust eller er blevet såret., så laver vi en energi blokering omkring hjertet omhandlende den følelse som vi på det tidspunkt følte såret os over. Allerede dengang havde jeg en følelse af, at her var noget meget meget vigtigt ikke kun for mig , men absolut også i mit arbejde med andre.