Loading...

En anderledens workshop om at skabe dit 2019 fra din hjertefrekvens.

 

  •  Har dit liv været præget af store forandringer og transformation her i 2018? 
  •  Er det svært for dig, at mærke hvad der er rigtigt for dig og hvad dit hjerte fortæller dig?
  •  Vil du gerne bare kunne trykke på en knap og så kan du gøre det hver dag? 
  •  At hårdt knokleri og den maskuline energi  heller ikke længere helt er det der får dine mål til at manifestere sig- snarere tværtimod?

 

Tiden lige nu 

I denne tid hvor udviklingen her på jorden går så hurtigt og er så intens.

Du oplever måske som mange af os, at der dukker en masser gamle følelser op og så kan det være ret så svært at holde tunge lige i munden på flere planer og især, hvis du gerne vil ændre dit liv og manifestere det, du rent faktisk gerne vil have i stedet for mangle tilstand.

Vores tanker og følelser har alt at gøre med at manifestere og det kan været lidt svært at manifestere alt det gode, når du som menneske lige nu er igennem stor transformation. 

Hvad handler manifestation egentlig om?

Oplever du, at det er sværere, at manifestere det du gerne vil? og har du synes det har været et hårdt år 2018 på det følelsesmæssige plan mm.

Det er der simpel grund til!  Alle de følelser, du går igennnem er med til at præge, hvordan du manifesere og ikke mindste påvirke din vibration.

Vibration er en af kode ordene for, at manifestere det du gerne vil udover dine tanker og følelser.

ER du klar til at skabe et 2019 fra dit hjerte af og lytte til din sjæl?

Skal 2019 være det år du træder ind i din power, tager alt dit lys hjem i dig og skaber et liv, hvor du lever det liv du gerne vil leve og bidrager med det du gerne vil her på jorden. 

 

 

Obs Adressen er ændret !!!!! Til albertslund!! Du får nærmere besked i din kvittering-  

 Normal pris 1195, kr.  Speciel julegave pris 599, kr. indtil den 05.01.18 kl.12.00. hvor den stiger til 1195, kr. Særlig bonus til de hurtige.

 Selve workshoppen kan du deltage i på forskellige måder- Enten være med live eller være med online mens den foregår eller se den efterfølgende.

 

Denne workshop vil udskille sig ved at være anderledens end andre af samme slags.

På workshoppen vil vi arbejde intenst med, hvordan du manifestere dit 2019. Som du allerede inden du kommer har nedskrevet og gjort dig tanker om.

Så det handler altså ikke om at finde frem til, hvad du gerne vil men netop, om hvad der skal til for at få tingene til at ske på flere planer.

Vi laver altså alt det praktiske på denne workshop - energi og vibrationsmæssige arbejde som du kan tage med dig hjem, så du bare kan trykke på en knap når du kommer hjem og fortsætte. Så det bliver en interegeret det af din hverdag

 Det handler nemlig om at komme op i vibration og lære at mestre dine følelser og tanker. mm. og hurtigt kunne skifte tilstand.

 

Du får powerfulde redskaber til at hurtigt at vende dit liv om på få timer, hvis du altså kunne tænke dig det?

Så på dagen her gør vi alt  det praktiske,  så du nemt kan fortsætte derhjemme uden at skulle læse og gøre alt muligt.

   

 

 

Jeg vil dele med dig, hvordan jeg ned i mindste detalje fik manifesteret en bil og helt ned til musikken, der kom ud af radioen, da jeg så den og hvordan jeg fik manifesteret en revalidering som alle andre var overbevidst om, at jeg IKKE ville få til en coach uddannelse og kranio sakral terapeut uddannelse. 

 Kærligst Izabella Taramanya