Loading...

Online live måne healinger - Taget til et helt nyt niveau!

Er du klar til personlig, spirituel udvikling samt at leve dit liv udfra den nye tids energi i hjertet og med sjælen i hovetsæddet?

Nu tager jeg mine måne healing og det store bidrag som cosmo giver os for udvikling til et helt nyt niveau og med flere facetter for at du kan gå all in i din udvikling.

Så er vi i 2019 som har fokus på at arbejde med nye begyndelser, at  tage vores ansvar, vores amibitioner og at opbygge det nye fundament udfra den udvikling du har taget igennem længere tid. 

Vil du gerne rykke dig endnu hurtigere og få et endnu bedre fundament at skabe dit liv fra? 

 Året 2019 handler om: 

 • At udtrykke dig selv
 • Abundance 
 • At Udvide dit netværk
 • Kom i kontakt med din sjæls playfullness på flere planer
 • At tvivle på dig selv
 • At tage ansvar og disiplin
 • Kunstneriske bestræbelser
 • kommunikation 
 • At finde ind til at have det  sjovt og have  eventyr
 • Støtte 
 • Tålmodighed
 • Modstand
 

Jeg har opgraderet mine online måne healinger for ,at du kan få endnu mere ud af det som cosmo og månerne bringer os af disse fantastiske udviklings muligheder.

Derfor vil de varer længere og indeholde meget mere. Så du kan rykke dig og leve efter dit hjerte og sjæl.

 • Der blive startet med coaching for at du kan finde frem til dine fordhindringer der holder dig selv tilbage og hvad der skal slippes nu. mm.
 • Mulighed for clairvoyant sparring og coaching på selve sessionen online.
 • Jeg Stille spørgsmål til dig om disse emner så du også selv mærke efter og får endnu større klarhed over dine forhindringer og ting der skal slippes.
 • Der vil blive gået dybere og endnu mere intenst får at du kan få endnu mere af dit potentiale frem og træde ind i dit lys og dit hjerte mm.
 • Derefter vil der være måne healing med fokus på at opløse dine forhindringer som vi lige har fået op til overfladen og jeg defor vil det blive endnu hurtigere at slippe.
 • Der vil være kanalisering af gruppe besked fra mine guider til jer. Jeg ved aldrig hvem der kommer igennem af de højere mestre eller engle.
 • Pure golden light frequency transmission. Som går helt ind I dit blueprint og transfomere.

Prisen bliver derfor også ændret til 399, kr pr. stk. Hvis du vil med på begge, kan du det for 599 kr. og spare 200 kr. i alt.

Du kan tilmelde dig ved at overføre på mobilpay 26 22 33 26 og skrive din mail i en besked i mobil pay eller bruge linket her 

 

 

Fra marts af kommer der et online kursus som er ved at tage form og så bliver mine måne healingen mm inde i det. More to come.

 

Den 6.1. kl.20:00  nymåne Healing og  delvis solformørkelse i stenbukken:

Så nu bliver der sat ekstra meget  fokus på dine fortrængte  følelser som trænger til at blive set på og samtidig blive sat på plads.

Der bliver sat rigtig skub under din sjæls og dine personlige evolution lige nu. Solformørkelsens gør, at energien intensiveres og det virkelig er mulighed for transformation. Så nu kommer der aktivt gang i eclipse sæsonen. Jeg har lige læst at der en en der beskriver dette års energi som the souls abundance og det er præcis også det jeg fornemmer. Du  har nu mulighed for i dette 3 år virkelig at komme ud og stå i dit lys og åbne mere og mere op for din sjæls potentiale og gøre det du kom for på et højere plan.

 

Det er tid til at din sjæls visdom og bevidshed  komme frem og bidrage med at se din frygt i øjenen for forandring og din vækst for alt det gamle falder sammen og det betyder også at de gamle måder at arbejde på inden for alle områder ændres og detåbnes op for den nye måde at arbejde med energier, bevidsthed og den feminine måde er i hovedetsædet nu.

Så de gamle måder at være på i verden, at arbejde på ikke længere fungere og jo højere bevidst, du er jo flere test vil du opleve.  

Der bliver nu sat lys på vores struktur, orden, regler og de bokse/regler  vi har lavet for os selv, andre og på det større plan. Nymånen er der mere fokus på at kigge indad og være mere privat med sine opdagelser. Den handler om at lade os arbejde hen mod vores mål, men samtidig forløse vores  forhindringer, så du kan stå stærkt.

Månen ræsonnere med the divine feminie, og med den  guddommelige fader i himlen og er Yin energi.   

Lige nu er alle planeter direkte hvilket godet at gøre at det føles som om alt går meget hurtigere  og det kan påvirke dit  nervesytem. Så husk at trække vejret igennem og find tid til ro.

Månen invitere dit til at se indad og ind i hjertet og slippe hovedet og sindet og finde ind til, at det er dig, der har ansvaret for dine handlinger og valg. Hvorfra er de taget- hvoedet elelr hjertet?

Den 21.1.18 kl.19.00 Fuldmåne healing og måne formørkelse. 

Fuldmånen

Så du betaler entne via link her eller hvis du er til det huritgst overføre du bare på mobil pay 26 22 3326 og skriver din mail og skriver en pb til mig i messenger- så jeg kan finde dig 

Der kommer mere om fuldmåne men det bliver på samme måde.