Loading...

 

Gratis mini workshop for dig, der gerne vil manifestere dit 2019 fra hjertet .

 Den 30.12.18 kl.10.30 online 

  •  Har dit liv været præget af store forandringer og transformation her i 2018? 
  •  Er det svært for dig, at mærke hvad der er rigtigt for dig og hvad dit hjerte fortæller dig?
  •  Er du allerede bevidst om, at skabe fra hovedet ikke længere fungere for dig?
  •  At hårdt knokleri og den maskuline energi  heller ikke længere helt er det der får dine mål til at manifestere sig- snarere tværtimod?

VIGTIGT AT LÆSE !!

I din kvittering for tilmelding får du linket til selve begivenheden. Så husk endelig at checke dit spam filter mm. så du ikke går glip af dette.

 OBS husk lige at se i din kvittering og anmod om at komme ind i gruppen, hvor det foregår!!!!

   

Jeg synes du fortjener, at tingene bliver noget nemmere og lettere. Ik?  

Denne workshop er for dig:

  • Der er træt  af at tingene er hårde og gerne vil gøre livet både sjovere og nemmere.
  • Der ikke længere vil nøjes og tolerer  - Så du vil gerne  sætte højere standarder. Vi får nemlig det vi tolerer 
  • Der har prøvet alt muligt  og  du får det bare ikke helt til at  fungere og måske synes du bare det er hårdt arbejde og ikke helt ved hvordan du skal gøre det.
  • Er det svært for dig, at mærke hvad der er rigtigt for dig og hvad dit hjerte fortæller dig?

 

Hvad handler manifestation om?

At  manifestere handler rigtig meget om dine følelser og om dine tanker.

Måske noget du har hørt før. Men der er en hemmelighed bag det at manifestere og det er egentligt meget simpelt og alligevel er det så svært for os, fordi vi ikke har lært hvordan.

Du har sikkert hørt det mange gange og  måske læst "the secret" og måske endda prøvet det af, men stadig så kommer du bare fra det og for  MÅSKE ikke helt gjort det. Og så virker det måske også bare smadder besværligt!!

Skal vi være ærlige?

NÅR vi nu skal være  helt ærlige ikke? ;-)

Undrer du dig så ikke  over, hvorfor nogle bare kan det der og for andre er det så svært?

Hvad sker der på denne workshop?

På denne gratis 1 times workshop vil jeg gå ind til kernen og snakke mere om, hvad der sker med dine  negative tanker. De samler sig nemlig og bliver til affaldsbomber!! Du vil høre hvordan du hurtigt kan skifte din vibration og få det op og meget mere og andre super fine tips og tricks.

Jeg ved din tid er dyrebare, så jeg vil gå lige til sagen og give dig så meget information, du kan rumme og samtidig lave en af mine pure golden ligth transmissions til at hæve dine frekvenser  ligemed det samme.

Der er 2 særlige gaver og bonus til dem, der er med live. Der vil være replay som vil være tilgængelig i 48 timer, så vil det blive taget ned.

Jeg glæder mig så meget og har helt sommerfulge i maven, fordi det her emne virkelig er noge,t jeg kan mærke, der er brug for, når vi som sensitive og empater går igennem disse opstingings processer og den store udvikling vi alle er igennem. 

Jeg vil dele med dig! 

Jeg vil dele med dig, hvordan jeg fik manifesteret 60.000 på 14 dage og gratis hjælp til facebook annoncering og hvordan jeg fik manifesteret en ny bil, helt ned til mindste detaljeg som musikken der kom ud af radioen, da jeg var ude og kigge på den og hvordan jeg fik en revalidering til en coach uddannelse og kranio sakral terapi som ingen andre troede på jeg vill kunne få igennem.

Det er min intention at give dig nogle sjove aha oplevelser og en forståelse af, hvad der sker inde i dig uden du måske er bevidst om dig.

Alle er velkomne:

og jeg glæder mig bare så meget for det her optager mig rigtigt meget. Igennem 2018 har jeg set og hørt så mange, der går igennem disse store forandringer og hvor svært det er og manifestere fra et sted hvor du er fyldt med negative tanker og følser som der dukker op er bare ikke lige sagen

Nu er der bare mange der har brug for at det bliver lettere og lidt sjovere. Og du fortjener det smukke sjæl. 

 

Kærligst Izabella Taramanay

 

Tilmelding sker lige her.

 *PS og OBS. Du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev for du modtager beskeder når jeg laver event både gratis og andre mm. Samt inspiration. Du kan afmelde det med et eneste klik uden spørgsmål  og du er altid  velkommen igen.