Loading...

 

Vil du lære at arbejde med kroppens helt egen og unikke intelligens samtidig med, at din egen krop får den skønne oplevelse af, at prøve og mærke alle disse skønne teknikker. 

At få fornemmelsen af, at kroppen selv har løsningen på mange af de ting, vi slås med i hverdagen? Såsom smerter, ubalancer, følelsesmæssige udfordringer som forplanter sig i kroppen. Kroppen er dit temple og forhåbentlig skal du være her i mange år og det ønsker dine klienter også.

Er du parat til at blive en fantastisk og helt unik intuitiv alternativ behandler? Og blive endnu bedre til at behandle fra hjerte og din sjæls potentiale, der, hvor tingene flyder let og flowet bliver en del af dit liv og dine behandlinger?

Kunne du tænke dig at arbejde med energi på en helt ny måde og i nye dimensioner? Bogstavligt talt.


Når der i dig bliver åbnet op for det magiske som det bio dynamisk kranio sakral byder på så vil du overgive dig til en helt ny måde at se verden på og dit eget liv. 


Vil du højne din bevidsthed og bruge denne evne på at få et endnu bedre liv fyldt med helt nye unikke muligheder, hvor hjerte og sjæl er dit personlige fundament – og at hjælpe andre til samme?

.
Det er den nye tids kranio sakral som er meget nemmere og arbejder endnu dybere og som samtidig genoplader dig mens du arbejder. Whats not to like.

Denne teknik fik en af mine klienter op fra en sygemelding hvor hun kravlede rundt på gulvet fordi hun ikke kunne gå efter en diagnose med diskus problabs som lægerne havde opgivet.

ER du nysgerrig på min nye online uddanelse som kun bliver denne ene gang lige nu.

        Her lærer du:

 • Bio dynamisk kranio sakral
 • Bio dynamic code (en behandling for sig selv)
 • The healing code (en Anden behandling for sig selv) 
 • Om meridianer på flere måder også bio dynamisk måde som er meget nemmere end noget andet.
 • Stress and mindlessness session - Punkter på hovedet der fjerner tankemyldre giver ro og fjerner gamle overbevisninger og åbner op for dit potentiale
 • Muskel testning- på dig selv og andre 


  Du får en:
 • Manual op til 70 sider samt det løse
 • 3 online live workshop den 11.12.18  den 8.1.19 og den 22.1.
 • 1 live dag med mig i kbh. i den 9.2 2019 og Jylland hvis der er nok ♥
 • En journal med et spørgeskema, der giver dig det fulde overblik til at lave den mest effektive behandlings plan til dine kunder og til at genere flere behandlinger for dine kunder så du kan komme i dybden med dem i stedt for kun at have dem en gang.

Hvad sker der på disse "onlive" undervisnings afterne?

 •  Den 11.12 online live undervisning i bip dynamisk, hvor jeg har en prøve kanin og viser dig og guider  dig igennem, mens du også har en kanin. Der sker noget magisk, når vi laver dette felt af the stillpoint sammen. Jeg vil guide dig i en øvelse til at komme ind i the stilllpoint og jeg gennemgår teknikkerne  fra manualen og der vil blive mulighed for at stille alle spørgsmål fordi jeg laver det, så du også kan værer med over en tlf og stille sprøgsmål den vej rundt. Nemmere tænker jeg også
 • Den 8.1.19 meridianer gennemgår vi hvordan laver du det og hvordan kan du på dig selv. _hvordan kan du bruge de teknikker, du har i forvejen og vi gennemgår de andre behandlinger så meget vi når 
 • Den 22.1.19 gennemgår vi muskeltestnig og journalen hvordan kan du brug e den til at lave den bedste behandling. Her lære du at blive kroppens CIA agent <3 

På live dagen snakker vi om det hele og du få lov at prøve alle teknikker og øve dem på og sammen med de andre på hinanden. 

 

I lalt over 5 forskellige behandlings metoder samt en bonus - 1 til at lære rygmassage fra en super dygtig tidligere  professionel fodboldspiller ♥

Da det nye år byde på helt nye ting. så ved jeg nemlig  endnu ikke helt, hvordan det ser ud.

Vi slutter af med en Pure golden light frekvences transmission

Pris: Normal pris er 9995, kr  

Speciel rabat i dag den 11.12. er 6495, kr. Spar 3500 kr  hvis du betaler det hele eller du kan vælge at afdrage over 4 gange a 1998,75 og første starte din betaling den 30.12.18 uden gebyr. 

Prisen er uhørt billig-  Anatomi og fysiologi kan du altid tage ved siden af.

 

OBS: Der vil være tilknyttet en lukket facebook gruppe til jer, hvor i kan dele erfaringer og jeg vil dele ting og I kan bytte behandlinger og hvor jeg laver onlne undervisningen.

Kærligst Izabella Taramanya