Loading...

The healing touch of cranio sakral modul 4.

Dette kursus indeholder modsat de andre helt nye behandlings måder.

 

  • En video som går i dybden med den kranio sakral rytme.
  • En video med en helt anden måde at behandle især  ved hjernerystelser, men kan også bruges til andre fald, hvor hovedet er blevet påvirket, evt piskesmæl. Den er ret powerfuld. Vi brugte den en del på min lange uddannelse og det var vildt.
  • En teknik healing code til at ændre situationer og heale på følelser fra dette og tidligere liv. Noget som jeg virkelig fandt transformerende til mine kunder.
  • En helt ny teknik som nærmest er en behandling helt for sig selv og kan bruges som sådan. Jeg har selv skabt den som er en blanding af bio dynmaisk kranio sakral og the healing code du får video og manual helt for sig selv til denne teknik- som du kan bruge helt alene også.
  • En livændrende  video med min stress -mindless session, der hvor du kan  slippe gamle mønstre, overbevisninger samt følelser, som kan bruges som behandling alene normal værdi 1795 kr. Det føles som at du simpelt hen for tømt hovedet for alle tanker og bagefter har du det godt og kan meget bedre være til og modtage og mærke glæden.
 
SÅ ER DU KLAR TIL AT KUNNE GØRE EN ENDNU STØRRE FORSKEL FOR DEM DER KOMMER HOS DIG?
 

 Køb lige her. pris 1500 kr lige nu. Kan deles over 2 gane a 800 kr incl. 50 kr i adm. bebyr