Loading...

Quatum Kranio sakral  terapi og healing (Fjern kranio sakral terapi)

Nyd den hjemme i på din egen seng eller sofa med din favorit te/kaffe ved siden af.

Ja Hvad er det? 

Det er næsten det samme, som hvis du lå på min briks. Vi kunne også kalde det fjern kranio sakral ligesom fjern healing. Her abejder jeg bare med kranio sakral og quantum kranio sakral. Dette er ikke noget jeg er undervist i, men mine egne evner, der er udviklet over tid. 

Det er stadig kranio sakral, hvor jeg arbejder energetisk på knoglerne og muskler mm. og retter dig og din krop op på den måde. For flere  der allerede har prøvet det, er det endda mere effektivt og  healingen som er med gør helt individuelle ting for hver person. 

En åndsforsker kalder  det jeg laver for åndelig kirurgi, en form for magnetisme, hvor jeg kan trække på nogle kræfter i forhold til, hvor andre har svagheder i deres krop. En anden har fortalt mig at jeg ændre på cellernes blueprint.  

Hvad kan du få ud af det!

Da det er individuelt  hvor svaghederne kan være og hvordan din krop er påvirket af dine udfordringer, kan du få meget mere ud af det end jeg har skrevet her.

Jeg indsamler stadig viden om hvad det gør for min klienter.

 • Rettet din krop op fra korsben til helt op til dit hoved
 • Retter øverse nakkevhvirvel op (atlas)
 • Har du smerter ( evt. kroniske)
 • Muskelafspænding i sær nakke og skuldre
 • Masser af healing og ny energi
 • Arbejder dybt ind i og forløser blokeringer både psykisk og fysisk
 • Healingen gør lige præcis det den skal i din krop, da det arbejder i dit blueprint, så får du lige præcis det din krop har brug for
 • Du kan bruge denne session de næste par år og det kan være forskelligt hvad den giver dig, så du sparer penge en masse penge.

Denne  video arbejder dybere end det du har oplevet og set af det tidligere (Hvis du er blandt de 8000 der så det på 1 1/2 dagpå  facebook inden jeg tog det ned.)

Her er jeg meget specifik med knoglerne og musklerne i og omkring korsben/bækken, nakke og skuldre samt lungerne for også en god gang healing.

Og ja  det er faktisk helt fantastisk for energien arbejder selvom du hører det nu  og nej jeg forstår det heller ikke.  Jeg er derfor også så taknemmlig for at have  fået så mange skønne tilbagemeldinger fra skønne sjæle der har prøvet det bagefter og ikke var på live.

Det virker hver gang du hører det og arbejder dybere hver gang. 

Jeg har fået så mange tilbagemeldinger om, hvor effektivt det er og hvor meget folk får rettet kroppen op mm. og flere har meldt tilbage, af deres årelange smerter i nakken er forsvundet og at det arbejder både  fysisk og psykisk.

Så derfor glæder jeg mig over, at du også har valgt at prøve det og jeg vil virkelig gerne høre fra dig om lige præcis dine oplevelser fra dette. Det er så forskelligt, hvad folk får ud af det og det afhænger rigtig meget af dine kropslige og følelsesmæssige udfordringer.

Du kan om andres opleverelser nedenunder, hvis det interessere dig. 

ER det for alle: 

Det er  helt sikkert for dig, der er villig til at tage dine barriere ned og lade mig komme til at gøre arbejdet på dig. Så simplet er det egentlig. Hvis du er lukket af og ikke tror på det så er det sværere måske men ikke umuligt du vil kunen mærke noget. 

 

 • ER du sensitiv 
 • ER du åben
 • ER du empath
 • ER du klar 
 • Kan du slippe lidt kontrol 

Så er det klart for dig. 

 

Live video

Videoen er lavet som en facebook live video, og arbejder virkelig dybt. 

Denne form for behandling er helt ny og nogle evner, jeg har udviklet igennem tiden. Jeg kender ikke  og har ikke mødt andre, der kan det og det er ikke noget jeg er undervist i, ihvertfald ikke endnu. 

Hvad skal du gøre 

 • Drik noget vand inden du går i gang
 • Det giver det bedste resultat, hvis du står op i begydnelsen, når jeg går i gang, for så kan din krop arbejde med på andre måder end hvis du sidder eller ligger. Senere når jeg går op til nakken og skuldre kan du sætte dig eller lægge dig. Jeg vil foreslå dig, at prøve bare at sidde, så dine knogler for fri bevægelses mulighed. Obs din krop kan bevæge sig en del undervejs, bare så du er forberedt.

Pris for denne session er 975, kr. som normal pris.  Påske kampagne 485, kr. Den er klar og du får den med det samme.

ps. Jeg starter et online forløb op med 4 online sessioner, hvor jeg går live på facebook i lukket gruppe og gennemarbjder hele kroppen, muskler, knogler og organer samt alle systemer i din krop.

Trænger din krop og dig til at komme i balance og mere

 

 

 

 

 

 

Tilbagemeldinger.

Hej Kære Izabella.

jeg vil gerne give dig et bud på, hvad det er der sker, og hvad det kaldes.
For som du beskriver det, og som jeg mærker det - er det en form for åndelig kirurgi.

- hvor det er fokusset af opmærksomheden fra dig og til dit mål, der er det skærende snit.

Der er altid opmærksomhed tilstede i mødet mellem to livsytringer/levende væsener - og nu er denne opmærksomhed, bare målrettet det som du har sat fokus på at aktivere og sætte i spil.

Og når det sker, er det det samme som, ude i det virkelig live-møde - du trigger og vækker noget i den/de andre, og dette noget, er det, som er i ubalance. ❤ 

Åndsforsker Robert Sødergren.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg kan varmt anbefale Izabella og hendes quantum kranio sakral healing. Jeg har i mange år haft tendens til at gå med mine skuldre og nakken foroverbøjet og sammentrykket

???? samt jeg var meget svaj rygget.
Har set Izabellas video 2 gange og min rygrad og skuldre har seriøst rettet sig ud og jeg går nu med ret ryg. Jeg er fuldstændig mindblow over hvad hun kan! Det var da en lidt smertelig process. Men hold da op en fantastisk process ❤
Jeg var egentlig ret skeptisk omkring dette men er simpelthen så overvældet af at det kan lade sig Gøre!! Izabellas teknik her er fantastisk. Tina Andersson

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Kære Izabella ????
Det er helt fantastisk så godt det virker på min krop. Jag var så ked af at jeg ikke kunne være med live, men fandt frem til, at det virker lige så godt her bagefter, igen og igen. Det er som om jeg ligger på din briks! Helt utroligt.
Jeg er kommet til skade med mit knæ for lidt over 4 år siden og overbelaster min "raske" side, per automatik og er derfor blevet skæv i kroppen. Når jeg ser og hør videon bliver jeg fuldstændig rettet op i min krop. Jeg mærker at min krop stille og roligt roterer og hofterne finder sin plads. Jeg kan faktisk også høre det. Når jeg er færdig forsvinder spændingerne i min krop og i spejlet ser jeg en lidt højere kvinde ????. Da jeg har en tendens til at "gå" min krop skæv igen, har jeg besluttet at høre videon et par gange om ugen, og tænker at det giver min krop mulighed for at huske hvordan den skal bevæge sig for at have det godt. Jeg er dybt taknemmelig for den behandling jeg får hos dig Izabella og muligheden for oveni købet at du laver disse videoer til alle os der har brug for det. Jeg har gået til mange forskellig slags behandling og ingen har kunnet gøre det for mig som du kan. Af hjertet tak ❤ Nadia 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Det var faktisk lidt vildt. Var med til begge sessioner, og det blev det kun bedre af.
Jeg kunne mærke healingen til om aftenen. Så slap den.
Lige fra du sluttede, havde jeg en mega lettelse i min krop. Den var glad, fyldt med lethed og behagelig balanceret.
Jeg mærkede temmelig meget fysisk undervejs. Men kronen var dog at mine øverste tre nakkevirvler knækkede så højt, at jeg blev målløs.
DET har jeg aldrig prøvet selv. Jeg tiltede bare hovedet fordi det følte jeg trang til.
Jeg er ekstra obs fordi jeg netop har en lille hjerneskade efter et hovedtraume. Og har haft slået mig så mange gange der.
Så jeg venter udmygt og spændt på at opdage, at mange/nogle af mine besværligheder måske fordufter.  Jette Pedersen
????

__________________________________________________________________________________________________________________________________

replay:

Sanny Petersen :Tak !Tak! Tak! hvad mon ledte mig hertil ?jeg har stort set ikke været her på fb i flere måneder og så får jeg klikket mig frem til dette fantastiske ???? min lænd er løsnet op føles helt let- skuldre og arme fyldt med varme og cirkulation. Dejligt! En dybfølt tak du kære skønne Izabella

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Hej Izabella ❤ jeg deltog i din quantum kranio sacral healing og jeg bliver simpelthen nød til at sende dig en feedback. Jeg har prøvet kranio sakral før (altså i person) og har haft god effekt.
Jeg har indtil for 5 år siden levet et kort sagt fucked op liv. Den livsførsel har selvfølgelig sat sig i min krop og jeg har tendens til at undertrykke mit skelet og specielt skuldrene og nakken ???? jeg var faktisk lidt skeptisk omkring kranio sakral som fjernhealing må jeg nok erkende ????
Men WOW. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. De første par dage efter kunne jeg virkelig mærke mit skelet og hvor undertrykt det er. Mine muskler omkring hoften, rygraden og nakken har løsnet sig op. Min svaj ryg er ved at rette sig op og jeg er ret sikker på jeg seriøst er blevet højere ???? hvad tager du for en session og er det noget du underviser i? ❤ for det simpelthen for vildt!!!!!!! Tusind tusind tak ???? ???? ❤ N. M.

____________________________________________________________________________________________________________________________________ 

Har du spørgsmål til dette så skriv  på kropogsindiharmoni@yahoo.com eller ring til mig på 2622 3326

Kærligt Izabella Natascha Rødtnes 

 

 
Hvem er jeg

Jeg er Izabella Natascha Rødtnes:

Kranio sakral terapeut
Bio dynamisk kst
Coach/mentor
Quantum multidimensionel healer
Shaman- sjælsarbejde mm.
Medium
Underviser
Foredragsholder- Din historie er din styrke.

Behandler

Founder af holistisk body, sou land heart release practitioner og quantum kranio sakral.

Kommer fra 28 år i tandlægebranchen som tandplejer.

Jeg glæder mig vildt til denne session med jer.

Kærligst Izabella Rødtnes 

 Her kan du prøve det af og se om det virker på dig.