Loading...

 

DE 10 FØRSTE FOR EN BONUS MED VÆRDI AF 995, KR. EN VIDEO MED MIT QUANTUM KRANIO SAKRAL

Kurset er for alle med interesse i at forbinde sig endnu mere med sin sjæl, behandler som privat.

 

 

 

ER det tid til at tage dine superpowers hjem og din sjæls  dybe visdom!!!!

Hvad er soul body fusion?

 

Kom hjem til dig selv og ud af alle de andre

Kender du til følelsen af ikke at kunne mærke dig selv godt nok ?  Ikke at have jordforbindelse? Ikke leve i nuet?

Få harmoniseret din egen krop og sjæl og blive Cert. i at gøre det samme for andre.

DEN ABSOLUT ULTIMATIVE OG MEST SIMPLE TEKNIK TIL JORDFORBINDELSE OG KOMME I KONTAKT MED DIN SJÆL, SOM JEG KENDER.

 

Tilmelding og betaling

Fuld betaling 1111, kr. eller rate betaling 2 x 605,50 kr.  for 1 person på live dagen.

Vælg betaling øverste oppe når du kommer klikker i link nedenunder. 

2 Rate betalinger a 605,50, kr. incl. gebyr. klik i øverste linje og vælg.

Da du skal bruge en kanin på dagen kan du få en billiger pris og være  2 på en livestram pris 1666,50 og spar 555,50 kr. i alt.

Hvis ikke dette er muligt så skriv til mig.

  
Denne dag er både for dig , der er behandler i forvejen eller gerne vil være det eller for dig, der gerne vil have et redskab til dig selv og dine kære. 

1 dags Soul Body Fusion Workshop Faciliteret af  sjælehviskeren Izabella Rødtnes.Dette er en helt simpel og meget fantastisk teknik, som for mig og amange andre har manglet i alle de bøger, behandlinger og kursersamt  meget andet jeg selv har prøvet på min egen rejse.

Du kan her læse om min historie i en artikel i moola " fra røvfuld itl kærlighedsfuld"

Jeg bruger den nu dagligt  i min praksis og elsker alt det, den gør for mine klineter og har gjort for mig. 

Det bliver brugt på stort set alle mine kunder.

For mange, inkl. mig selv er det "the missing link" 

Soul Body Fusion® (SBF) er et enkelt og kraftfuld redskab, som bringer dig mere og mere til stede i din krop og skaber en stærkere forbindelse til din sande natur - nemlig din sjæl. 

Ved at bringe  vores bevidsthed ind i kroppen, stråler vores væsen/ din energi/ dit lys ud i livet og ind i vores forhold og omgivelser. 

Denne bevidsthed giver adgang til dit umådelige potentiale og gør det mere levende og klar. Du får adgang til din sjæls visdom og hvordan du kan fungere i harmoni med dig selv og derved kan du erfare, hvordan det føles at være den kærlighed, du er. 

Din sjæl er den højeste vibration, af dit potentiale og lys. Når den forenes med din krop sker der forandringer helt ned på celleplan og for rigtig mange sker der healing på mange forskellige planer.


For at få din sjæls vibration til at harmonisere med din krop, kommer du i din ægte og højeste vibration og resonans og kan derved skabe og tiltrække nye virkeligheder, muligheder og helbrede din krop samt få en stærkere jordforbindelse. 

Der skabes en proces, hvor sjælen stimulerer cellerne til at harmonisere sig på højere niveau. Dit system (kroppen og energifeltet) vil styrkes og stabiliseres, så du kan få adgang til dimensioner, der tidligere var utilgængelige for dig. 

Jonette Crowley ( Spirituel Indian Jones) Ny tids shaman, som har skrevet bogen Krop og sjæl i harmoni og hun er Grundlæggeren af Soul Body Fusion fortæller:

Vi har alle en fantastisk smuk sjæl, men vi er mange der er mere eller mindre afskåret fra kontakten med vores sjæl, på grund af voldsomme oplevelser, traumer og chok. Livet gør, at vi mere og mere glemmer, at vi er guddommelige væsener, at vi er mere end vores fysiske krop. Vi oplever lidelse og afstanden til sjælen bliver endnu større og symptomerne kan være, at vi ikke er til stede, vi er ude af balance, har følelsen af ikke at høre til, bliver syge, depressive, får lavt selvværd og meget mere..

Den vestlige tankegang der insistere på at adskille ånd og krop har forstærket denne adskildthed. Men svaret på vores smerte, det vi mangler der kan åbne os for de muligheder denne nye tidsalder giver os, er netop at bringe krop og sjæl sammen, bevidst og permanent. Vi bliver nødt til at starte her!

Halv pris hvis du er mellem 16-18 år.

OBS OBS OBS !!!!!! 


Handelsbetingelser: 

Din tilmelding er bindende og beløbet refunderes ikke, men der er mulighed for at få et nyt kursus på en ny dato ved sygdom eller lignende tilfælde


Jeg glæder mig så meget til at se dig og give dig denne helt unikke simple teknik med videre i dit liv.  

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig

Izabella Rødtnes tlf. 26 22 33 26. 


Mail. kropogsindiharmoni@yahoo.com

Lidt om mig:


Skriver artikler til moola.dk kan ses på forsiden nederst. på min hjemmeside / læs her.

Artikel i bladet søndag af journalist Louise Aarskog

Du kan læse mere om mig på min helt nye hjemmeside

 Tilmelding sker ved at klikke her.